VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. Augusztus 10. 13:00  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
VÁLOGATOTT
Mocsi Attila és Bolla Bendegúz is meghívót kapott az U19-es válogatottba

Az első keretünkhöz tartozó két fiatal tehetség összetartáson vett részt. A kölcsönadott Bévárdi Zsombort is behívták.

Nagy megtiszteltetés érte a Videoton FC két, nyáron szerződtetett fiatal labdarúgóját. Mocsi Attila és Bolla Bendegúz - akik a júniusi felkészülési találkozókon már több alkalommal is pályára léptek első csapatunkban - ugyanis meghívót kapott az U19-es válogatott összetartására.

A 18. születésnapját csak novemberben betöltő Bolla és az alig 17 éves Mocsi vasárnaptól szerdáig tartózkodtak az MLSZ edzőtáborában, ahol napi két edzésen vettek részt, szerdán délelőtt pedig egy felkészülési mérkőzésre is sor került.

Az U19-es válogatott a másodosztályú Dorogi FC-vel mérkőzött, a végeredmény pedig 1-1 lett. Mocsi és Bolla egyaránt egy félidőt játszottak, ahogy harmadik játékosunk, a jelenleg Siófokon kölcsönben szereplő Bévárdi Zsombor is, aki szintén részt vett az összetartáson.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek