VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. December 18. 10:59  -  Guber Péter
VIDISHOP
20 százalékos kedvezmények és új termékek a VidiShopban!

Hiányzik néhány gömb a fáról? Segítünk! És persze az ajándékokhoz is van egy-két új ötletünk...

Gyorsan közeleg a karácsony, de azért még maradt egy kis idő azoknak, akik Szenteste is a Vidivel szeretnének ünnepelni. A VidiShop a december 18-i héten akciókkal és újdonságokkal várja szurkolóinkat a Piac tér 4. szám alatt és a vidishop.hu-n!

Akciók

Úgy érzi, valami még hiányzik a karácsonyfáról? Segítünk! A VidiShopban a héten a 4-es és 6-os csomag gömbök mellett 1-1 darabot is 20% kedvezménnyel vásárolhat meg. 

Az új árak:

- 1 db piros és kék gömb 990 forint helyett 790 forint

- 4-es csomag 3490 forint helyett 2790 forint

- 6-os csomag 4990 forint helyett 3990 forint

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

Új termékek

A VidiShop természetesen azokra is gondolt, akik vidis ajándékokkal szeretnék meglepni szeretteiket. A december 18-i hétre széles kínálatunkat még tovább bővítettük: nem kevesebb mint 5 új terméket vásárolhatnak meg szurkolóink a Piac tér 4. szám alatt, illetve a weboldalon.

A piros galléros póló 5490 forintért kapható; a kék, illetve piros zokni 890 forintért; feles poharat és sörös korsót pedig már 690, valamint 1890 forintért is vásárolhatnak szurkolóink.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek