VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Április 13. 14:00  -  Vidi.hu
A jó idővel együtt a tavaszi adidas kollekció is megérkezett Fehérvárra!

A legújabb vidisített adidas termékeket a VidiShopban és megújult webáruházunkban lehet megvásárolni.

Végre magunk mögött hagytuk a hosszúra nyúlt téli időszakot, a csapat pedig remekül, öt győzelemmel és egy döntetlennel kezdte a tavaszi idényt, így minden adott ahhoz, hogy szurkolóink beszerezzék, majd büszkén viseljék a legújabb vidisített adidas termékeket!

Ahogyan két modellünkön, a magyar válogatott, legutóbbi meccsünkön, a Honvéd ellen gólt szerző Vinícius Paulón, valamint női csapatunk tagján, Szabó Bernadetten látható, már szurkolóink számára is elérhető a kiváló minőségű kék vidis póló (amely kapható gyermek méretben is), valamint a kék baseball sapka (ami négy méretben elérhető). Elsősorban edzéshez, vagy fiataloknak testnevelés-órára ajánljuk a kék, illetve piros tornazsákot, amelyet hordva szintén mindenki láthatja, hogy viselője igazi Vidi-szurkoló!

A képen látható termékeken kívül adidas bokazokni és piros sportzokni is érkezett a VidiShopba, így már ezeket is megvásárolhatják az érdeklődők.

A fenti termékeket személyesen a Piac tér 4. szám alatti VidiShopban, valamint a www.vidishop.hu oldalon lehet megvásárolni. Bérleteseink számára mindkét vásárlási módnál jár a 10 százalékos kedvezmény – ez utóbbi más akcióval viszont nem vonható össze!

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek