VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Április 14. 20:45  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Marko Scsepovics: "A gól hiányzott a játékunkból"

Szerb támadónk nyilatkozott a lefújás után.

Együttesünk az OTP Bank Liga 26. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC ellen lépett pályára és küzdelmes mérkőzésen végül 0-0-s döntetlent játszott. A találkozót végigjátszotta Marko Scsepovics, aki a lefújást követően a vidi.hu-nak nyilatkozott.

"A gól hiányzott a játékunkból. Próbálkoztunk, mindent beleadtunk, nyomtunk. A 0-0 természetesen nem jó eredmény számunkra, de van még 7 mérkőzés kijavítani ezt a kisiklást. Nem állítom, hogy rengeteg helyzetünk lett volna, de rendkívül nehéz olyan csapatok ellen játszani, akik tíz emberrel védekeznek. A sárga lapok is ennek köszönhetőek, rendkívül feltoltan védekeztünk és meg kellett állítanunk a kontráikat, akár ilyen áron is. Tudjuk, hogy Pátkai és Anel Hadzic a következő meccset ki kell, hogy hagyja, de nem kockáztathattunk egy kapott gólt. Van elég játékosunk, hogy pótoljuk őket. A Mezőkövesd az életéért küzdött ma és sikerült egy pontot szerezniük. Ha bajnokok akarunk lenni, minden hátralévő találkozót meg kell nyernünk. Örülök, hogy Elvir Hadzic debütált az élvonalban, természetesen ez volt a hőn áhított célja. További sok-sok mérkőzést és persze rengeteg gólt kívánok neki a Vidiben!" - fogalmazott Marko Scsepovics.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek