VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2018. Április 16. 16:34  -  Guber Péter   -   Fotó: vidi.hu
UTÁNPÓTLÁS
A negyedik DVTK-t is legyőzte a Vidi U14

Továbbra is élen a legfiatalabb fiúk, fájó vereséget szenvedtek a felnőtt nők. Utánpótlás-eredmények.

Női U19-es csapatunk kivételével a Vidi-utánpótlás összes, versenyző korosztálya, illetve a felnőtt nők is pályára léptek az április 14-15-i hétvégén, ráadásul a leány U16-osok azt megelőzően, szerdán is érdekeltek voltak bajnokin.

U19 I. osztály 22. forduló
2018. április 14. Videoton FC - DVSC-DLA 1-1 (1-1)
Több Vidi II-játékos részvételével ért el fontos döntetlent a bajnokság középmezőnyében tanyázó Vidi U19. 6. helyezett gárdánk a Debrecent fogadta és korai hátrányát a 22. minutumban tudta kiegyenlíteni Takács Martin révén, több gól pedig már nem esett. Következőleg rendkívül nehéz dolga lesz Toldi Gábor együttesének, mivel az éllovas Honvéd otthonába látogatunk.

U17 I. osztály 22. forduló
2018. április 14. DVSC-DLA - Videoton FC 2-1 (1-0)
Továbbra is ötpontos távolságban van a 7. Ferencváros gárdájától Simek Péter csapata, miután a 3. Debrecen otthonában szoros meccsen alulmaradt, méghozzá drámai körülmények között: a 77. percben sikerült az egyenlítés, de a ráadás 2. percében mindent eldöntő gólt lőtt a hazai gárda. A felzárkózásra még bőven van lehetőség, a hétvégén például az 5. Honvéd ellen, idegenben.

U16 I. osztály 22. forduló
2018. április 14. DVSC-DLA - Videoton FC 3-2 (1-0)
Az eggyel idősebbekhez hasonlóan Vajda Gusztáv gárdája is kiélezett meccsen szenvedett vereséget a Hajdúságban. Papp Adrián 47. perces egyenlítésének nem sokáig örülhettünk, hiszen az 55. percben már 3-1 volt az állás, de aztán később ismét közelítettünk, az egyenlítés viszont nem jött össze. A Vidi továbbra is 8., ezen a hétvégén pedig nem lép majd pályára, mert azt a találkozóját már korábban lejátszotta.

U15 I. osztály 23. forduló
2018. április 14. DVTK - Videoton FC 7-1 (5-0)
Az előző forduló után ezúttal nem kapott szerepet az eggyel idősebb korosztályban az U14-es bajnokság gólkirály-jelöltje, Petres Márk, a csapat pedig nagyobb különbségű vereséget szenvedett. A 3. DVTK 27 perc alatt ötgólos előnyre tett szert, amelyet később 7-0-ra növelt, ekkor sikerült szépítenie Csrepka Tamás együttesének, amely így továbbra is 11., de szombaton a 12. UTE ellen fontos rangadót vív.

U14 I. osztály 23. forduló
2018. április 14. DVTK - Videoton FC 1-3 (0-1)
Újabb vezér "lépett elő" szenzációs U14-es csapatunkban: ezúttal Fiáth Bence mesterhármassal szállította a sikert a 4. Diósgyőr elleni rangadón. A DVTK gólja mindössze a 9. volt, amit Dala Martin kapujába lőttek a szezonban 23 meccs alatt. A magabiztos győzelmet követően már ismét egyenlő meccsszámmal állunk, mint a Puskás Akadémia, így kétpontos előnnyel várhatjuk a hajrát.

Női labdarúgás

Női NB II Nyugati csoport 18. forduló
2018. április 14. ZTE FC - Videoton FC 2-1 (1-0)
Fájó vereséget gyűjtött be a PMFC elleni rangadót nemrég megnyerő felnőtt női csapatunk. A 4. ZTE már a 4. percben előnyhöz jutott, amit szinte végig tartott, mígnem a hajrában az együtteshez válogatott bevetése után visszatérő Trampler Kinga egalizált. Ekkor négy perc volt hátra az összecsapásból, de ez elég volt a zalaegerszegieknek az újabb gólhoz, a 89. minutumban eldőlt a három pont sorsa. A pécsiekhez képest most eggyel kevesebb találkozón játszó Vidi négypontos hátrányból futhat neki a végjátéknak, legközelebb a 6. Ziccer látja vendégül Gajdóczi Tibor csapatát.

Leány U19 Kiemelt csoport 14. forduló
2018. április 11. Videoton FC - ETO FC Győr 0-4 (0-3)
Ezúttal a hétközben állt újabb kihívás elé leány U19-es csapatunk, amely az élmezőnyben tanyázó ETO FC Győr csapatát fogadta. Sajnos a győriek az első fél órában döntő, háromgólos előnyre tettek szert, amelyet később még eggyel növeltek, így 4-0-s győzelmet arattak. A mieink legközelebb ismét egy hétközi bajnokin bizonyíthatnak, 18-án, szerdán a Ferencvároshoz látogatnak.

Leány U16 Kiemelt csoport 11. forduló
2018. április 14. MLE-PMFC - Videoton FC 1-2 (1-1)
A tabellán mögöttünk álló pécsiek otthonában aratott szép győzelmet a hét közben leány U16-os csapatunk, amely így többé-kevésbé "bebetonozta" magát az 5-6. helyek egyikére a végelszámolásnál. Bár a hazaiak szereztek vezetést, Székely duplájával sikerült fordítanunk, így értékes három ponthoz jutottunk.

Leány U16 Kiemelt csoport 16. forduló
2018. április 14. Videoton FC - ETO FC Győr 1-8 (1-4)
Villámgyors tizenegyesgól után vereség - ez történt zanzásítva szombaton, az U16-os leányok második heti bevetésén. Székely Zsuzsanna juttatta gyors vezetéshez a Vidit, ám a félidőre háromgólos előnyhöz jutott az ETO és a második játékrészben dűlőre vitte a dolgot. A győriek éllovasok, a mieink pedig a 4-166-os gólkülönbséggel álló DVTK ellen zárják az idényt.

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek