VidiShop molvidi.hu Alba Liga
2017. Július 04. 13:52  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
SZEZONBÉRLET
Vásárolja meg 2018-as tavaszi szezonbérletét!

Következik a második félidő: 8 hazai mérkőzés, köztük a bajnoki címvédő Bp. Honvéd, és a Magyar Kupa-győztes FTC elleni rangadó! Ne maradjon le egy Vidi-meccsről sem, váltson szezonbérletet és szurkoljon a csapatnak a helyszínen!

2018. február 24-én, szombaton lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga NB I 2017/2018-as szezonjának első idei fordulójában. Ellenfelünk a Vasas lesz. Az angyalföldieken kívül a tavaszi szezonban a DVTK-t, a Balmazújvárost, az Újpestet, a DVSC-t, a kupagyőztes FTC-t, a Haladást és a bajnoki címvédő Bp. Honvédot látjuk vendégül.

Váltson Ön is bérletet, szurkoljon élőben a csapatnak tavasszal is!

Bérleteseink hűségét jutalmazzuk

A 2017/2018-as őszi szezonra érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink a korábbi évekhez hasonlóan most is elsőbbséget élveznek a tavaszi bérlet megvásárlásakor. Őszi bérleteseink január 15. és január 26. között, a VidiShopban vásárolhatják meg szezonbérletüket a már megszokott helyükre, amelyhez az őszi bérlet bemutatása is szükséges, így kérjük, ne felejtsék el azt magukkal hozni.

Január 29-én felszabadulnak a foglalt helyek, így lehetőség lesz bármelyik szabad helyre bérletet vásárolni, addig az őszi bérlettel nem rendelkező szurkolók a nem foglalt helyekre válthatnak szezonjegyet.

2017/2018-as tavaszi bérletáraink
A felnőtt teljes árú bérlethez 7900 forintért, a kedvezményeshez (hölgy, diák, nyugdíjas) 5000 forintért, míg a gyermek bérlethez (14 év alatt) 3500 forintért juthatnak hozzá szurkolóink.

A törvényi előírásoknak megfelelően, a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és idejüket. Amennyiben jegyet vásárolnak, minden egyes vásárlásánál szükség lesz a fenti adatok megadására pénztárainknál. A szezonbérleteseinknek elég mindössze egyszer, a bérlet kiváltásánál megadni ezeket az adatokat, így nem csak olcsóbban, de gyorsabban is juthatnak be a stadionba!

Gyorsabb bejutás, garantált ülőhely
Bérlettulajdonosként gyorsabban juthat be a Pancho Arénába mérkőzésnapokon, hiszen nem kell sorban állnia a jegyvásárláshoz. Biztos lehet továbbá abban is, hogy minden mérkőzésen a megszokott helyén ülhet!

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a Pancho Aréna 2E szektorában foglal helyet az RBD szurkolói csoport, akik a csapatot zászlók lengetésével és egyéb kellékkel biztatják a mérkőzések során, így azoknak, akik a drukkolást más formában élik meg, javasoljuk, másik szektor választását.

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban
Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

Bérletértékesítés
VidiShop nyitvatartási idő:
- Hétfőtől-péntekig 10:00-13:00 és 13:30-17:30 között (Az üzlet ebédszünet miatt 13:00 és 13:30 között zárva tart)

Klubkártya
A Videoton FC hazai mérkőzéseire – ahogy eddig sem – a Pancho Arénában sem kötelező a klubkártya jegyvásárlás esetén. Ettől függetlenül azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a jegyvásárlás a pénztáraknál és online vásárlás esetén, illetve egyes idegenbeli meccseken és a válogatott mérkőzésein szükség lehet rá. Részletes klubkártya információkért kattintson ide!


 

MOL Vidi FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek